Sydämen pohjasta

PARTURI-KAMPAAMO-KAUNEUSHOITOLA-HIERONTAPALVELUT

Asiakkaitaan ilolla ja palolla palvelevat Sydämen Pohjasta -liikkeet ovat parturi-kampaamo Helsingissä sekä parturi-kampaamo ja kauneushoitola Turussa. Helsingin valikoimiin sisältyvät kaikki hiusalan palvelut sekä erittäin vahva meikkiosaaminen. Turussa paletti kattaa näiden lisäksi myös rentouttavat ja tulokselliset kosmetologi- ja hierojapalvelut ihanissa hoitolahuoneissa.

Käytämme hiusta värjätessä laadukkaita L'orèal -tuotteita, hiusten hoito- ja muotoilutuotteissa valintamme ovat L'orèalin Kerastase sekä Redken! Kauneushoitolan puolella ihonhoidossa käytämme laadukkaita BTB13, Ekopharma ja Nimue -sarjojen tuotteita.

Teemme taidokkaat hiusten leikkaukset, trendikkäät hiusten värjäykset sekä juhlakampaukset ja meikkaukset osaavasti ja kokemuksella. Olemme intohimoisia kokonaisuuksien suunnittelijoita! Seuraamme aikaamme ja uusia hiustenleikkaus- ja hiustenvärjäystuulia sekä tekniikoita aktiivisesti. Kouluttaudumme säännöllisesti alamme huippujen pitämillä kursseilla. Tiimissämme on myös kolme L'orèal -freelancer kouluttajaa.

Kaikki tekemisemme perustuu SOPIVUUSAJATTELUUN, jossa kartoitamme asiakkaamme tarpeet, haaveet, toiveet sekä rajoitukset hiusten suhteen. Haemme aina parhaat puolesi esiin siten, että mittasuhteet, painopisteet ja hiusten rakenne palvelevat kokonaisuutta. Hiusta värjätessä otamme huomioon:

  • lähtötilanteen
  • mikä on mahdollista ja järkevää
  • mitkä sävyt sopivat juuri sinun ihoosi ja tyyliisi ja
  • mitkä värjäystekniikat pukevat hiustenleikkausta sekä toivottua värjäysväliä parhaiten.

Vaikka muotimaailma on villi viidakko, meille tärkeintä on asiakas itsessään - oman tyylinsä ja elämänmenonsa kanssa. Tästä lähdemme luomaan ihanaa: ideat eivät meiltä lopu ja jos olet epävarma tyylistäsi, me autamme sen etsinnässä. Meille on tärkeää myös se, että nautit täysillä hiuksistasi kampaamokäyntien välissä. Siksi opetamme oikeat tuotteet ja tekniikat hiustesi laittoon kotona ja kerromme aina sopivan käyntivälin, jotta haluttu tyylisi pysyy kauniina.

Lämpimästi tervetuloa meille rentoutumaan, palveltavaksi ja nautiskelemaan hemmottelusta! Meillä sinut kohdataan aina SYDÄMEN POHJASTA!

Helsinki

Yrjönkatu 23 (Forumin Yrjönkäytävä)
00100 HELSINKI
tel. 010-583 2500

Turku

Yliopistonkatu 15
20100 Turku
tel. 010-583 2501