PARTURI-KAMPAAMO-KAUNEUSHOITOLA-HIERONTAPALVELUT Turku

Turun liike aloitti toimintansa syyskuussa 2017. On ilo saada palvella asiakkaita myös Turussa Sydämen Pohjasta!

Turun liikeessä voimme palvella sinua kirjaimellisesti päästä varpaisiin: palveluihimme kuuluvat niin hius-, meikki-, kosmetologi- kuin hierojapalvelutkin. Tilamme ovat valoisat ja tunnelmamme positiivinen. Kouluttautuminen vie meitä jatkuvasti eteenpäin ja haluamme sen avulla tarjota aina laadukasta räätälöityä työtä, jossa Sinun kauneutesi/komeutesi korostaminen on pääosassa!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PALVELTAVAKSI TURUN SYPOON!

Tutustu palveluihin -> Tutustu Turun tiimiin ->

Teemme työtämme L´oréalin ensiluokkaisilla tuotteilla. L´oréalin tuotteet takaavat täydelliset värjäykset, muotoilut sekä viimeistelyt ja ne antavat meille rajattomat mahdollisuudet toteuttaa tämän päivän vaativimmatkin toiveet.

Helsingin tiimimme on myös meikannut ja kammannut The Voice of Finlandin kaikki laulajat ensimmäisinä kuutena tuotantokautena, joten meikki- ja kampauskokonaisuuksien tekeminen on sydäntämme lähellä ja taidot huippuluokkaa! Päätekijöinä Voicessa ovat toimineet Anne, Liisa ja Petra.

ILMAINEN KONSULTOINTI

Harkitsetko isompaa muutosta tai haluaisitko keskustella tyylistäsi? Voit varata ilmaisen konsultoinnin työn yhteyteen, joka pidentää palveluun varattavaa aikaa automaattisesti. Näin ehdimme rauhassa suunnitella muutosta ennen varsinaisen työn aloittamista. Kaikki toimintamme nojaa sopivuusajatteluun, joka on kultainen lankamme. Kartoitamme aina asiakkaan tyylin ja etsimme parhaat puolet, jotka sitten tuomme esiin hyvällä teknisellä toteutuksella.

Hius- ja meikkikuviamme näet parhaiten Instagramin ja Facebookin kautta, päivitämme uusimpia kuvia töistämme sinne jatkuvasti.

Katso palvelut -> tai Varaa aika ->

Kosmetologimme Suvin taitavista käsistä saat kattavan valikoiman erilaisia kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä pää- ja vartalohierontoja. Tulokselliset hoidot toteutetaan laadukkailla Ekopharma, BTB13, Nimue ja Yonka -ihonhoitosarjoilla.

Hierontaspesialistimme Hanski ottaa Sinut vastaan sydämen pohjasta ja hän on erittäin inspiroitunut kehosi kivuista ja säryistä. Hän käyttää hieronnoissaan useita eri tekniikoita, mm. faskiakäsittelyä, intialaista päähierontaa, conquest-kasvohierontaa, yrttinyyttikäsittelyä ja kuumakivihierontaa. Hanskilla on myös vuosien kokemus sokeroinneista ja pigmentoinneista!