PARTURI KAMPAAMO MEIKKAAMO HELSINKI

Helsingin liike avasi ovensa elokuussa 2011. Upea tiimimme Helsingissä on siitä asti palvellut asiakkaitaan värikkäissä tiloissaan, aina inspiroituneina uusista tuulista! Helsingin SyPossa työskentelevät myös kolme Lórèal freelancer -kouluttajaa, Erja, Jaana ja Petra. He takaavat, että koko henkilökunnalla on aina viimeisin tietotaito käytettävänään.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PALVELTAVAKSI HELSINGIN SYPOON!

Palvelut - Helsinki --> Tiimi - Helsinki -->

Teemme työtämme L´oréalin ensiluokkaisilla tuotteilla. L´oréalin tuotteet takaavat täydelliset värjäykset, muotoilut sekä viimeistelyt ja ne antavat meille rajattomat mahdollisuudet toteuttaa tämän päivän vaativimmatkin toiveet.

Helsingin tiimimme on myös meikannut ja kammannut The Voice of Finlandin kaikki laulajat ensimmäisinä kuutena tuotantokautena, joten meikki- ja kampauskokonaisuuksien tekeminen on sydäntämme lähellä ja taidot huippuluokkaa! Päätekijöinä Voicessa ovat toimineet Anne, Liisa ja Petra.

ILMAINEN KONSULTOINTI

Harkitsetko isompaa muutosta tai haluaisitko keskustella tyylistäsi? Voit varata ilmaisen konsultoinnin työn yhteyteen, joka pidentää palveluun varattavaa aikaa automaattisesti. Näin ehdimme rauhassa suunnitella muutosta ennen varsinaisen työn aloittamista. Kaikki toimintamme nojaa sopivuusajatteluun, joka on kultainen lankamme. Kartoitamme aina asiakkaan tyylin ja etsimme parhaat puolet, jotka sitten tuomme esiin hyvällä teknisellä toteutuksella.

Katso palvelut --> tai Varaa aika -->